Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Nieuwe richtlijnen tachograaf; wees op tijd!

Nieuwe richtlijnen tachograaf; wees op tijd!


De Europese Commissie heeft nieuwe richtlijnen vastgesteld voor het vervangen van analoge en digitale tachografen. Deze veranderingen moeten vóór 31 december 2024 zijn doorgevoerd. Alle tachografen die vóór juni 2019 zijn geproduceerd en geïnstalleerd in voertuigen voor internationaal vervoer, moeten worden vervangen door slimme versies (versie I of versie II). 

Belangrijk om op te merken is dat na 20 augustus 2025 alleen nog versie II-tachografen geaccepteerd zullen worden in voertuigen voor internationaal transport.

Tacho2Safe update

Bedrijven wordt sterk aangeraden om nu al actie te ondernemen en hun Tacho2Safe-apparatuur te updaten. Naast het vermijden van boetes voor het niet voldoen aan de nieuwe regelgeving, biedt de update ook voordelen. Zo blijft alles na de deadline gewoon doorwerken en zorgt het dat de apparatuur goed samenwerkt met de nieuwste bestuurderskaarten. Door op tijd te updaten voorkom je ook drukte bij de servicecentra tegen het einde van de deadline.

Mark


Vragen over het uitlezen van de tachograaf?

Mark en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 02-5887005

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

Maak direct kans op 250 euro shoptegoed!

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van lopende acties en kortingen. Bovendien maak je elke maand kans op 250 euro shoptegoed. Je doet automatisch mee zolang je staat ingeschreven.