Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Welke onderbouwkist is geschikt voor jou?

Welke onderbouwkist is geschikt voor jou?

Onderbouwkisten zijn onmisbare opslagoplossingen voor tijdens je transport en logistiek. De kisten worden onder het chassis van een vrachtwagen gemonteerd. Ze bieden een veilige en georganiseerde manier om gereedschap, materialen en andere benodigdheden op te slaan. Met verschillende soorten en materialen is er altijd een onderbouwkist die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Voordelen van onderbouwkisten

  • Ruimtebesparing: onderbouwkisten benutten de ruimte onder de vrachtwagen, waardoor er meer ruimte overblijft voor de lading in de laadruimte. 
  • Gemakkelijke toegang: gereedschap en andere benodigdheden zijn snel en eenvoudig te bereiken zonder de laadruimte te hoeven betreden. 
  • Bescherming: de onderbouwkisten beschermen waardevol gereedschap en materiaal tegen weersinvloeden, stof en diefstal. De kisten zijn voorzien van hoge kwaliteit sloten. 
  • Duurzaam: onderbouwkisten zijn gemaakt van robuuste materialen zoals staal, aluminium of rvs. Dit zorgt voor een lange levensduur. 

Soorten onderbouwkisten

Stalen onderbouwkisten

Stalen onderbouwkisten staan bekend om hun sterkte en duurzaamheid. Ze zijn ideaal voor het opbergen van zwaar gereedschap en materialen. Zonder kwaliteitsverlies wordt het staal steeds dunner. Deze nieuwe ontwikkeling betekent dat er lichtere kisten worden geproduceerd. Dit leidt tot een lager brandstofverbruik van je truck. De stalen onderbouwkisten zijn beschikbaar in verschillende materialen en afwerkingen. Zo zijn de roestvrijstalen onderbouwkisten te verkrijgen met een matte afwerking, volledig gepolijste afwerking of een combinatie van deze twee afwerkingen. 

Stalen onderbouwkisten

Kunststof onderbouwkisten

Kunststof onderbouwkisten

Kunststof onderbouwkisten zijn aanzienlijk lichter dan hun metalen tegenhangers. Dit betekent minder gewicht voor je vrachtwagen, wat kan bijdragen aan brandstofbesparing en efficiënter transport. Ondanks hun lichte gewicht, zijn deze kisten sterk en robuust genoeg om lichter gereedschap en andere benodigdheden veilig op te slaan. Ze zijn bestand tegen regen, sneeuw, UV-straling en andere weersomstandigheden, waardoor je gereedschap en materiaal droog en beschermd blijven. 

Aluminium gereedschapskisten

Deze kisten zijn lichter dan stalen kisten, maar bieden nog steeds een hoge mate van bescherming en duurzaamheid. Aluminium gereedschapskisten zijn bestand tegen corrosie, wat ze perfect maakt voor gebruik in vochtige omgevingen. De aluminium gereedschapskisten zijn volledig spatwaterdicht en stofdicht. Ook deze kisten zijn geschikt om te monteren onder de chassis, maar de aluminium gereedschapskisten worden ook vaak gebruikt voor opbouw bij voertuigen zoals pick-up trucks.  

Aluminium gereedschapskisten

Disselbakken

Disselbakken

Deze disselbak wordt vaak gebruikt op aanhangers en worden gemonteerd op de dissel van een aanhanger. Dankzij de strategische plaatsing op de dissel, bieden ze gemakkelijke toegang tot materialen zonder de laadruimte van de aanhanger te hoeven benutten. Disselbakken zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals aluminium en kunststof. 

Speciale onderbouwkisten

Er zijn ook speciale onderbouwkisten, zoals assenkisten of palletwagenkisten. Een assenkist past perfect tussen de assen van een vrachtwagen of aanhanger, waardoor je ruimte bespaart. Ook in een assenkist berg je eenvoudig gereedschap en andere materialen op. Een palletwagenkist is ideaal om je pompwagen overal mee naartoe te nemen. Een palletwagen neemt veel ruimte in beslag in je trailer, maar met een palletwagenkist is dit verleden tijd.  

Speciale onderbouwkisten
Onderbouwkist op maat

Onderbouwkisten op maat

Soms ben je op zoek naar een onderbouwkist die net wat anders is dan de standaard kisten. Dan zijn er gelukkig nog de onderbouwkisten op maat. Deze kisten worden speciaal ontworpen om aan al jouw specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om afmetingen, kleuren, materialen of unieke functionaliteiten, de opties zijn oneindig.  

Mark


Vragen over onderbouwkisten?

Mark en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 02-5887005

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

Maak direct kans op 250 euro shoptegoed!

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van lopende acties en kortingen. Bovendien maak je elke maand kans op 250 euro shoptegoed. Je doet automatisch mee zolang je staat ingeschreven.