Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Hang- en sluitwerk

Bij het vervoeren van waardevolle ladingen is het van belang dat je trailer voorzien is van stevig en betrouwbaar hang- en sluitwerk. Door te investeren in kwalitatief hang- en sluitwerk en door je versleten of kapotte onderdelen op tijd te vervangen, voorkom je diefstal en schade aan je lading. 

Lees verder

Bescherming tegen diefstal

Trailers zijn vaak het doelwit van dieven vanwege de waardevolle lading die ze kunnen bevatten. Met goede sloten en een optimaal vergrendelingsmechanisme maak je het een stuk moeilijker voor crimenelen om de inhoud van je trailer te stelen. 

Veiligheid van de lading

Naast diefstalpreventie speelt goed hang- en sluitwerk een grote rol in de veiligheid van je lading. Tijdens het transport kunnen schokken en bewegingen ervoor zorgen dat deuren opengaan als ze niet goed zijn afgesloten. Dit kan leiden tot verlies of beschadiging van de lading, wat aanzienlijke financiële gevolgen kan hebben. Hoogwaardig hang- en sluitwerk zorgt ervoor dat de deuren stevig gesloten blijven, ongeacht de omstandigheden op de weg.

Verzekeringsvoordelen

Veel verzekeringsmaatschappijen stellen eisen aan de beveiliging van trailers. Door te investeren in goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk kun je mogelijk profiteren van lagere premies. Daarnaast kunnen verzekeraars moeilijk doen over het uitbetalen van claims als blijkt dat je trailer niet voldoende beveiligd was. Met de juiste sloten voldoe je aan de eisen en bescherm je jezelf tegen onnodige kosten.

Lees minder
Hang- en sluitwerk
126 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
126 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.